Teaser 1
Profiteer van ons netwerk!

Schrijf je in!

Vacature zoeken

Werkwijze voor kandidaten

Via deze website kun je solliciteren op een van de gepubliceerde vacatures. Rechts vind je een shortlist. Je kunt ook het complete overzicht van vacatures bekijken. Op dit moment hebben wij … openstaande vacatures.

Staat de ideale functie er niet bij? Schrijf je in en wij beoordelen je inschrijving serieus en je krijgt altijd bericht van ons. Mogelijk kunnen wij je zelfs introduceren bij een organisatie.

Waarom kandidaten onze werkwijze prettig vinden? Bekijk ons werkwijze / stappenplan.

Een carrière in de facilitaire dienstverlening begint bij Apros

Apros is de specialist voor sales-, office support-, management- en directie vacatures in de facilitaire branche. Dat betekent dat een groot aantal organisaties in deze branche ons de werving en selectie van nieuwe medewerkers toevertrouwt. Omdat zij hebben ervaren dat Apros in de afgelopen 10 jaar de geschikte mensen voor de juiste functies selecteert. Daarom hebben wij een diversiteit in vacatures van (commerciële) facilitaire en of zakelijke dienstverleners.

Aandacht voor jouw carrière

Of jij in aanmerking komt voor een sales-, office support-, management,- of directiefunctie in de facilitaire sector? Dat kunnen wij aan de hand van je profiel en een persoonlijke kennismaking vaststellen. Wij kunnen je adviseren in mogelijkheden en richting geven aan je carrière. Jouw CV komt niet in een bak terecht maar op ons bureau!

Waarom inschrijven bij Apros Werving & Selectie?

Apros Werving & Selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close