Teaser 1
Nieuw item
Vacature zoeken

Opdrachtgevers

Matching percentage van 80%

Apros is sinds 2005 actief en inmiddels zijn onze resultaten goed bekend onder een groot aantal opdrachtgevers in de facility branche. Want daar draait het uiteindelijk om. Apros heeft in de afgelopen 19 jaar een matching percentage van 80% kunnen behalen. Dit hebben wij met name weten te realiseren door de jarenlange praktijkervaring van onze consultants in de branche in combinatie met onze marktkennis en ons uitgebreide netwerk. We zijn een kleine recruitment specialist voor de facilitaire zakelijke dienstverlening en kunnen uw aanvraag persoonlijk benaderen. Wij hebben korte communicatielijnen en kunnen snel schakelen. Dat vormt tevens een groot deel van onze succesformule. Het gaat ons niet om volume maar vooral om de kwaliteit.

Gerichte recruitment

Omdat wij ons kunnen focussen, bieden wij u ook een zekere snelheid in het traject van werving & selectie en / of executive search. Die snelheid kunnen we redelijk inschatten op basis van onze ervaringen. Zo weet u feitelijk al aan het begin van een traject wanneer u uw nieuwe medewerker kunt verwachten. En bovendien houden wij gedurende het traject ook contact met u. Wekelijks brengen wij u op de hoogte van de status. En ook na de match zorgen wij voor een evaluatie. Zodat u en wij zeker weten dat alles naar wens is. Dat is prettig werken!

Scherpe prijsstelling

Apros is nog steeds in staat juiste kandidaten voor te stellen tegen een scherp tarief. Door ons specialisme weten kandidaten ons te vinden en wij hen. Bemiddeling door Apros betekent voor u een relatief lage investering voor hoge kwaliteit van specialisten met kennis van de branche, de functies en de mensen. Wij geven u graag meer informatie tijdens een persoonlijke kennismaking en bespreken dan uw specifieke wensen. Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Garantieregeling

Na plaatsing van de kandidaat bij u als opdrachtgever is er een garantieregeling van kracht. Indien de kandidaat niet functioneert of zelf opzegt en de arbeidsovereenkomst wordt binnen 2 maanden beëindigd door een van beide partijen dan zal Apros kosteloos een nieuwe geschikte kandidaat leveren.

Voordelen samengevat

Kort samengevat onderscheidt Apros zich op de volgende punten: 

  • Korte communicatielijnen;
  • Ervaren Consultants die al lange tijd bij Apros werkzaam zijn;
  • Persoonlijke benadering;
  • Veel praktijkkennis van de branche en functies;
  • Snelheid van leveren;
  • Lage investering, hoge kwaliteit;
  • Voorstellen kandidaat: CV altijd met profielschets.

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Wij maken graag een afspraak met u, vul dan nu het contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Contactformulier Vacature aanmelden

Apros Werving & Selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close