Teaser 1
Profiteer van ons netwerk!

Schrijf je in!

Vacature zoeken

Testimonials

Muriel van den Top - HR Business Partner, Vinci Facilities Nederland

De samenwerking met Apros gaat al even terug. Ook voor mijn komst zijn er door Apros naar tevredenheid goede kandidaten geleverd. Toen ik een aantal jaar geleden bij VINCI Facilities de Business Unit Facilitair Management begon, moest ik mijn netwerk binnen de branche nog gaan opbouwen. Apros bleek al snel een betrouwbare, betrokken partij die met een persoonlijke benadering en veel kennis en ervaring in de markt, mij van relevante branche specifieke informatie weet te voorzien en onze vacatures met goede kandidaten invult. Apros is een fijne en professionele partner. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kwaliteit van dienstverlening!

Marlies van der Meulen, Algemeen Directeur at Polygon Nederland

Polygon Nederland (specialist in herstel na brand- en waterschade​s​, in het opsporen van ​water​lekkages en tijdelijke ​vocht- en ​klimaatoplossingen) werkt intensief samen met Apros voor de werving en selectie van nieuwe ​collega's. Apros heeft een groot aantal vakkundige ​collega's voor ons geworven in verschillende functiegebieden zoals regiomanagement, projectleiding en sales & marketing. Wij ervaren de samenwerking als constructief en ​erg tevreden over de korte communicatielijnen en de persoonlijke aanpak. We kunnen altijd rekenen op een snelle reactie en professionele dienstverlening van Paul en Marjolein. Ik beveel Apros dan ook van harte aan als werving- en selectiebureau voor facilitaire dienstverleners”.

Ralph Henderson, Regiomanager Asito

De afgelopen jaren heeft Apros diverse functies voor ons ingevuld van Operationeel Manager, Vestigingsmanager en Ambulant objectleider en wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Apros en de snelheid van leveren van kwalitatief goede kandidaten. Zij hebben een groot netwerk en veel kennis van de facilitaire branche en weten goed wat de functie inhoudt en wat wij verwachten van kandidaten. Hierdoor werd er snel een goede match tot stand werd gebracht. Kortom een professionele partner waar wij graag mee samenwerken!

Coert van Santen BSc, Facility Consultant Competence Center Compass Group

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik in contact gekomen met Apros Werving & Selectie. Na aanbieding van mijn CV volgde spoedig daarop een prettig gesprek met Paul Gerritsen, waarbij op een persoonlijke en zeer professionele wijze mijn ambities en wensen in beeld zijn gebracht. Dit alles vond plaats op een informele manier en was Paul in staat een perfecte match voor mijn nieuwe functie te maken. Ik ben zeer tevreden over de manier de bemiddeling naar mijn nieuwe baan is verlopen. Inmiddels werk ik al 2 jaar jaar met veel plezier in mijn nieuwe functie. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging kan ik Apros Werving & Selectie van harte aanbevelen.

Apros Werving & Selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close