Teaser 1
Profiteer van ons netwerk!

Schrijf je in!

Vacature zoeken

Testimonials

Muriel van den Top - HR Business Partner, Vinci Energies, Axians NL.

De samenwerking met Apros gaat al even terug. Ook voor mijn komst zijn er door Apros naar tevredenheid goede kandidaten geleverd. Toen ik een aantal jaar geleden bij VINCI Facilities de Business Unit Facilitair Management begon, moest ik mijn netwerk binnen de branche nog gaan opbouwen. Apros bleek al snel een betrouwbare, betrokken partij die met een persoonlijke benadering en veel kennis en ervaring in de markt, mij van relevante branche specifieke informatie weet te voorzien en onze vacatures met goede kandidaten invult. Apros is een fijne en professionele partner. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kwaliteit van dienstverlening!

Marlies van der Meulen, Algemeen Directeur at Polygon Nederland

Polygon Nederland (specialist in herstel na brand- en waterschade​s​, in het opsporen van ​water​lekkages en tijdelijke ​vocht- en ​klimaatoplossingen) werkt intensief samen met Apros voor de werving en selectie van nieuwe ​collega's. Apros heeft een groot aantal vakkundige ​collega's voor ons geworven in verschillende functiegebieden zoals regiomanagement, projectleiding en sales & marketing. Wij ervaren de samenwerking als constructief en ​erg tevreden over de korte communicatielijnen en de persoonlijke aanpak. We kunnen altijd rekenen op een snelle reactie en professionele dienstverlening van Paul en Marjolein. Ik beveel Apros dan ook van harte aan als werving- en selectiebureau voor facilitaire dienstverleners”.

Remco Martens, Salesmanager Hago Nederland

De samenwerking met Apros ervaar ik als zeer prettig. Het grote netwerk, kennis van de markt maar vooral ook de persoonlijke touch in de communicatie is een groot pluspunt. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de kandidaten op een hoog niveau ligt waarbij goed wordt gekeken naar de match met ons bedrijf. Wat we merken is dat door hun proactieve houding richting kandidaten het proces van zoeken en voorstellen nooit lang duurt waardoor vacatures snel kunnen worden ingevuld.

Coert van Santen BSc, Senior adviseur bij F-Fort B.V.

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik in contact gekomen met Apros Werving & Selectie. Na aanbieding van mijn CV volgde spoedig daarop een prettig gesprek met Paul Gerritsen, waarbij op een persoonlijke en zeer professionele wijze mijn ambities en wensen in beeld zijn gebracht. Dit alles vond plaats op een informele manier en was Paul in staat een perfecte match voor mijn nieuwe functie te maken. Ik ben zeer tevreden over de manier de bemiddeling naar mijn nieuwe baan is verlopen. Inmiddels werk ik al 2 jaar jaar met veel plezier in mijn nieuwe functie. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging kan ik Apros Werving & Selectie van harte aanbevelen.

Maarten Tromp, Talent Resourcing Specialist bij CBRE Global Workplace Solutions (GWS), EMEA.

CBRE GWS werkt al ruim 10 jaar met volle tevredenheid samen met Apros. Hun brede netwerk in de facilitaire branche zorgt dat Apros voor ons een partner is waar wij altijd snel, betrokken en relevante kandidaten voor onze vacatures op voorgesteld krijgen.

Vanuit mijn rol werk ik nu bijna twee jaar met Apros en hun persoonlijke aanpak naar de kandidaten en hun betrokkenheid bij onze business maakt dat ik altijd erg prettig samenwerk met Marjolein en Paul. Ik zou daarom Apros van harte aanbevelen indien je vakkundige en professionele collega’s zoekt.

Apros Werving & Selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close