Teaser 1
Apros faciliteert facility!
Bekijk de vacatures
Vacature zoeken

Waarom inschrijven bij Apros werving- en selectiebureau?

Voor mensen die werkzaam zijn of willen werken in de facilitaire dienstverlening biedt Apros inzicht in carrièremogelijkheden. Wij zijn het bureau waar je als kandidaat kunt rekenen op uitstekende begeleiding. Dat begint bij de beoordeling van je CV en aansluitend een persoonlijk gesprek. Wij werken landelijk en kunnen elkaar treffen op een voor beiden goed bereisbare locatie. Dan kunnen wij jou alles vertellen over de branche, werkgevers en functies. Maar we vinden het nog belangrijker wat jij te vertellen hebt. Op basis van ons interview hebben niet alleen wij maar ook jijzelf een uitstekend beeld van je kwaliteiten en ambities.

Profiteer van ons netwerk en werk aan je carrière met Apros!

Apros bemiddelt voor de grotere facilitaire dienstverleners van Nederland. Zij werken veelal met divisies in schoonmaak, (integrated) facility management, catering, maincontracting, vending en beveiliging. Binnen deze organisaties zijn de doorgroeimogelijkheden enorm. En dat kan ook in de breedte terwijl je wel de mogelijkheden van opgebouwde voorzieningen van dezelfde werkgever kunt behouden. We zijn altijd op zoek naar mensen voor sales-, management-, directie en office supportfuncties op MBO-, HBO- en WO niveau. En natuurlijk zijn wij benieuwd hoe jij je denkt te kunnen onderscheiden in de branche. Wil jij je onderscheiden? Schrijf je in!

Apros Werving & Selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close