Teaser 1
Nieuw item
Vacature zoeken

Carrièreperspectieven

Facilitaire dienstverlening is een dienstverlening die organisaties in staat stelt zich te richten op hun core business. Veel van onze klanten in de facilitaire dienstverlening zijn grote organisaties of maken deel uit van grote concerns. Binnen die facilitaire dienstverlening zien we disciplines in schoonmaak, (integrated) facility management, gebouwbeheer, catering, vending en beveiliging. Maar ook toeleveranciers in deze branche zoals leveranciers van B2B koffieconcepten, sanitaire voorzieningen en verhuisdiensten.

Apros ziet dat er veel kansen liggen voor mensen die een carrièreperspectief willen hebben. Zowel voor mensen die al in de facility branche werkzaam zijn als mensen die uit een andere branche komen. Maar ook voor mensen die bij een facilitaire dienstverlener aan de slag willen of juist bij een eindgebruiker die zelf facility management voert. Ga eens een gesprek met ons aan. We kunnen je veel inzicht bieden. Onze consultants hebben veel praktijkervaring en kennen de weg in de branche en we kunnen uitstekend inschatten of je voor een bepaalde functie in aanmerking komt! Schrijf je in!

Apros Werving & Selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close