Teaser 1
Nieuw item
Vacature zoeken

Werkwijze / stappenplan

Je kunt natuurlijk zelf deze website frequent bezoeken om te zien of er nieuwe vacatures zijn, maar waarom maak je het jezelf niet gemakkelijk? Stuur je CV op zodat de specialisten van Apros je van een degelijk advies kunnen voorzien!

Wanneer je je bij Apros inschrijft beoordelen wij je CV. Wanneer wij menen dat je in aanmerking komt voor een actuele vacature nemen wij contact met je op. Ook wanneer je CV aanleiding geeft voor een gesprek terwijl er geen geschikte vacature open staat, zullen wij contact met je opnemen.

Jouw gegevens geven wij nooit zonder toestemming door aan derden. Je privacy blijft gewaarborgd. Pas wanneer wij je hebben gesproken en wanneer je goedkeuring hebt gegeven om je gegevens aan een concrete werkgever voor te leggen, kunnen wij je voorstellen aan een opdrachtgever.

Solliciteren

Solliciteren via Apros is eenvoudig. Wanneer je gericht op een van de gepubliceerde vacatures solliciteert, nemen we altijd contact met je op of krijg je schriftelijk bericht. Wanneer wij je op basis van de sollicitatie selecteren, maken we een afspraak met je. We werken landelijk voor opdrachtgevers maar ook voor kandidaten. In overleg met jou kunnen we dan op een bereisbare locatie afspreken. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de functie en op jouw kwaliteiten en ambities. En wanneer wij denken dat jij diegene bent die onze opdrachtgever zoekt, zullen wij je met jouw toestemming voorstellen. Ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek geven wij je gerichte sollicitatietips mee.

Alles voor de kandidaat

Wij nemen je inschrijving en sollicitatie serieus. Daarom kun je ervan uitgaan dat we zorgvuldig je CV bestuderen en een zorgvuldige selectie maken. We zullen je begeleiden naar die functie die je ambieert wanneer wij van mening zijn dat je geschikt bent voor die functie. Onze selectiecriteria zijn helder. We stellen je alleen voor als dat voor jou en de opdrachtgever zinvol is. Onze korte, eerlijke en heldere communicatielijnen vormen samen met onze knowhow en persoonlijke aanpak een onderscheid in de markt waarin dienstverlening centraal staat.
Apros Werving & Selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close